top of page
  • Writer's pictureBring Together Lithuania

Susitikimas su Užsienio reikalų ministru Linu Linkevičiumi

Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius susitiko su užsienio lietuvių jaunimu, šiuo metu atliekančiu stažuotes Lietuvoje pagal Kazickų šeimos fondo ir Lietuvių fondo remiamą programą "Bring Together Lithuania" / "Jungtis Lietuvai".


Sveikindamas iš Airijos, Belgijos, Jungtinės Karalystės, Nyderlandų, Ukrainos, Šveicarijos ir kitų šalių atvykusius studentus ministras džiaugėsi, kad jie profesinei patirčiai įgyti renkasi Lietuvos įmones ir organizacijas.


„Dirbdami, bendraudami ir keliaudami po Lietuvą tikiu, užmegsite prasmingus ilgalaikius ryšius. Čia esate visuomet laukiami – tiek nusprendę susieti savo tolesnę veiklą su Lietuva, jos ateitimi, tiek puoselėjantys tvirtą ryšį su Lietuva, gyvendami užsienio šalyse“, – sakė ministras.


Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius susitiko su užsienio lietuvių jaunimu / URM nuotr.


Susitikimą inicijavo Kazickų šeimos fondo sukurta ir globojama programa „Bring Together Lithuania“, kurios tikslas – suteikti lietuvių kilmės jaunimui profesionalios patirties, padėti pažinti modernią Lietuvą. Programa taip pat tiki ir remia Lietuvių fondas.


Studentai stažuotes atlieka „Transparency International” Lietuvos skyriuje, Šiuolaikinio meno centre, Lietuvos kultūros institute, „Western Union Lietuva“, „Thermo Fisher Scientific“, „Mogo-Finance“, kt.

23 views0 comments

Recent Posts

See All
white_logo_transparent_background.png
bottom of page